Alma Pico Clear og QUANTA C PLUS

VORES UDSTYR

Tatoveringsfjernelse med laser vokser i popularitet over hele verden.

Prisen på laserbehandlinger varierer meget, og dette fører til spørgsmålet; hvilket lasersystem er reelt det bedste til tatoveringfjernelse?

Der er et meget sigende ordsprog, der lyder: “Billige tatoveringer er ikke gode, og gode tatoveringer er ikke billige”. Det samme gør sig gældende for laserne man benytter til tatoveringfjernelse.

Kosmetiske og bærbare lasersystemer bliver i dag masseproduceret i Kina, samt andre produktionslande, og de kan erhverves for helt ned til ca. DKK. 6.000,-. Disse maskiner indfinder sig på markeder rundt omkring i verden på baggrund af “løftet” om, at levere billig tatoveringfjernelse.

Til sammenligning har et Pico Medical Grade Laser System, priser som  starter på 1,2 mill.

 Disse systemer understøttes af deres producenter, hvilket betyder, at de har deres egne servicecentre, og at klinikkerne er forsynet med træning, samt support fra distributørerne.

Ydermere er kvaliteten uovertruffen, der foreligger klinisk dokumentation på effekten af behandlingerne og maskinerne er sikre at anvende.

 

Alma Pico Clear

DEN NYESTE TEKNOLOGI INDENFOR PICO TEKNOLOGI.

Vi har nyligt opgraderet til  Almas PICO CLEAR.

OM Alma Pico Clear

PICO CLEAR er en ny æra indenfor fjerning af dybtliggende pigmentforandringer/tatoveringer.

Applicatoren udsender laserenergi til tatoveringen. Lysstrålen trænger gennem hudoverfladen og rammer blækpartiklerne i pigmentet. En fotoakustiske bølge, nedbryder pigmentet til mikroskopiske partikler, som kroppens immunsystem derefter nemt kan bortskaffe. Tatoveringen fjernes med kun få behandlinger.

Almas PICO CLEAR ligger i toppen indenfor teknologien med den korteste pulsvarighed på markedet på 300-350 picosekunder.

Den ultrakorte energiudladning sikrer optimale resultater med kun få behandlinger.

 

Alma Pico Clear – Uovertruffen teknologi

En kortere pulsvarighed betyder en højere spredningskraft for laser energien, der kræves for at knuse de farvede pigmenter i små fraktioner. Jo kortere pulsvarigheden er, desto mindre partikler kan opløses. Picosekund teknologi har kortere puls end Q-Switched Nanosecond laserteknologi, hvilket giver bedre slutresultat, med færre behandlinger. Ikke alle Picosecond teknologier er de samme, og forskellen mellem 750ps og 300ps er lige så signifikant som forskellen mellem nanosekund og Picosecond teknologier. At vælge den bedste Picosecond-platform er afgørende for optimale resultater!

Der er ingen tvivl om, at PICO laseren fra ALMA er den stærkeste Pico laser på markedet, og at den tilbyder masser af muligheder ift genstrideige tatoveringer, ikke kun pga den korte puls varighed, men også i kraft af de mange håndstykker, der giver behandleren et væld af muligheder.

 

Du kan læse meget mere om Alma PiCO CLEAR her.

 

 

vi tilbyder stadig nano teknologi.

Quanta Q-Plus C lasersystemet er Nanoteknologi, og en af verdens mest anvendte  Q switched lasere

.
Systemet indeholder tre bølgelængder, der gør det muligt, at behandle genstridige blækfarver, herunder grønne og lyseblå nuancer.

Quantas lasersystem producerer den højeste effekt af alle Q switched enheder på markedet.

Quanta Systems er en af verdens førende inden for laserteknologi med hovedsæde i Italien. De producerer, og markedsfører systemer over hele verden.