QUANTA C PLUS

VORES UDSTYR

Tatoveringsfjernelse med laser vokser i popularitet over hele verden.

Prisen på laserbehandlinger varierer meget, og dette fører til spørgsmålet; hvilket lasersystem er reelt det bedste til tatoveringfjernelse?

Der er et meget sigende ordsprog, der lyder: “Billige tatoveringer er ikke gode, og gode tatoveringer er ikke billige”. Det samme gør sig gældende for laserne man benytter til tatoveringfjernelse.

Kosmetiske og bærbare lasersystemer bliver i dag masseproduceret i Kina, samt andre produktionslande, og de kan erhverves for helt ned til ca. DKK. 6.000,-. Disse maskiner indfinder sig på markeder rundt omkring i verden på baggrund af “løftet” om, at levere billig tatoveringfjernelse.

Medical Grade Laser Systemer har priser, der starter på DKK. 700.000,-.

Disse systemer understøttes af deres producenter, hvilket betyder, at de har deres egne servicecentre, og at klinikkerne er forsynet med træning, samt support fra distributørerne.

Vi besluttede, at vi ønskede det bedste lasersystem til tatoveringsfjernelse i vores klinik.
Så vi begyndte, at lave en markedsundersøgelse, blandt de bedste systemer fra hele verden. Efter en omfattende søgning, og korrespondance med amerikanske, samt europæiske laserspecialister, besluttede vi os for Quanta Systems Q-Plus C lasersystem til vores klinik.
Årsagerne til, at vi valgte Quanta Q-Plus C er disse:
-Quanta Q-Plus C lasersystemet er godkendt til brug over hele verdenen.
-Systemet indeholder tre bølgelængder, der gør det muligt, at behandle alle blækfarver, selv grøn og lyseblå nuancer.
-Systemet genererer laserenergien inden for systemets hovedenhed, og ikke i håndenheden.
-Quanta-systemets teknologi benytter singlepuls, ikke dobbeltpuls til, at producere det krævede strømniveau. Denne teknologi producerer et pålideligt, stabilt og konstant energiniveau, der ikke svinger under behandling.
-Quantas lasersystem producerer den højeste effekt af alle enheder på markedet.
-Quantas lasersystem bruger et kvadratisk punkt til, at fordele laserenergien jævnt til huden, istedet for et cirkulært “objektiv”, der producerer et hot spot i midten omgivet af lavere energi.

Quanta Systems er verdens førende inden for laserteknologi med hovedsæde i Italien. De producerer, og markedsfører systemer over hele verden.
Quanta Systems har en dansk repræsentant til, at levere support, og eftersalgsservice af Quantas lasersystem.

Se mere om Quanta Laseren her:

Hør Dr. Mark Taylor fortælle om, hvorfor hans foretrukne valg er Quanta her:

Shelly Novello, indehaver af Ink B gone, som med over 12000 klienter og 37000 behandlinger, har ingående kendskab til industrien, fortæller her om hvorfor hun har valgt Quanta her :