MicrobladiNg

MICROBLADING

Microblading er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente øjenbryn.
Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigtets morfologi.

Optegningen af formen på brynene foregår, mens kundernes øjne er lukkede således at de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, er afslappede.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.

Når en kunde har meget få naturlige hår, anvendes manuel teknik kombineret med maskine, for at få skygger, der forbedrer volumen. Kombinationen af begge teknikker kaldes kombinationsbryn.

Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer, og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder.

1 efterbehandling foretages 6 uger efter behandlingen, eftersom mellem 10 og 25% af de udførte hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Du skal forvente 2-3 efterbehandlinger, før du har et færdigt bryn.

Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet.
Hvis du føler farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv.
Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at du lytter til artistens rådgivning,
da du ellers kan miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes. Vask af bryn
og anvendelse af den medfølgende creme er derfor af stor betydning.

Farvens holdbarhed afhænger primært af hudens kvalitet, samt den enkelte kundes immunforsvar.

Des mere olieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Ung og sund hud, afstøder normalt mere
farve i helingen end moden hud, det skyldes tildels det meget aktive immunforsvar og cellefornyelse, og ikke mindst hudens evne til regenerere. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.

Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.

I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder.
Med fedtet hud er det ca. 6 måneder. Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder og kunder der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den de føler, når de plukker øjenbryn. Det er muligt at anvende milde bedøvelser i form af creme eller væske, som helt kan fjerne smerterne under behandlingen.

Book altid en konsultation med artisten før behandlingen, hvis du:
– Har problematisk hud
– Har alvorlige sundhedsproblemer
– Brug af medicin
– Har gammel permanent make-up på dine øjenbryn

Bliv fortrolig med og sæt dig grundigt ind i helingsprocessen og aftercareforløbet, før behandlingen.

MICROBLADiNG – HVORDAN

 

Microblading er et manuelt håndstykke – nogle vil kalde det “old school”, og det er på sin vis også korrekt, da metoden – selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden – har været anvendt til Permanent Makeup i Asien i over 20 år.

På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintandet kam.

Det er uden tvivl denne metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke indenfor 3D bryn. Med andre ord, det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

 

Diana Hvas og Stephanie Hvas har begge været  internationale Master Trænere for Phibrows, som er et af verdens største og førende indenfor microblading. Begge vurderer dagligt elevarbejde, og deres viden og erfaring indenfor faget er derfor meget indgående og omfattende.

HUSK: Microblading er et 100 procent håndværk – artisten styrer alt manuelt, lige fra dybde i hud til designet, der er ikke 2 artister der er ens eller har samme tilgang til design. Du skal derfor vælge den artist, der er korrekt for dig. Vi anbefaler her, at du tjekker artistens før og efter billeder.

Hvilke pigmenter anvendes der?

Vi bruger udelukkende materialer af allerhøjeste kvalitet – dette gælder naturligvis også vore pigmenter. Vi anvender således kun pigmenter der er i overensstemmelse med ReSap 2008.

Behandlingen i korte træk

MICROBLADING

Clock
Varighed : 1 – 2 timer


 

Tag
Priser: fra 3500,-


 

Building
Rødovre (Storkbh)


 

Heart

Virkeområder

Bryn.

Bed

Nedetid

Rødme og hævelse kan forekomme i ca 2 dage efter behandlingen, overflade helingen tager ml 5-10 dage, endelig helet efter 4 uger. Farven kommer gradvist tilbage i løbet af helings perioden.

syringe

Bedøvelse

Der påføres bedøvelse under behandlingen.

Smiley

Forventning og Resultat

Definerede bryn med naturligt udseende. Spar tid om morgenen, og se frisk ud uden brug af Makeup. For optimalt resultat fremadrettet bør al Permanent Makeup friskes op ca 1. gang årligt, microblading i særdeleshed.

Calendar

Antal Behandlinger

Der skal altid påregnes ca 2 efterbehandlinger (dvs 3 behandlinger i alt) inden resultatet fremstår optimalt.

Not allowed

 Kontraindikationer

Gammel Permanent Makeup – Graviditet – Amning – Hudlidelser – pillekur mod Acne – tendens til keloid ar. Klinikken skal informeres om evt. brug af medicin for at sikre at dette er hensigtsmæssigt ift den enkelte behandling.