MicrobladiNg

PHIBROWS – MICROBLADING

 

PhiBrows er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente øjenbryn. Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi.

Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.
Når en kunde har meget få naturlige hår, er manuel teknik kombineret med maskinen for at få skygger, der forbedrer volumen. Kombinationen af begge teknikker kaldes PhiFusion.

Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer (PhiBrush), og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter).

1 Efterbehandling foretages 6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Du skal forvente 2-3 efterbehandlinger, før du har et færdigt bryn.

Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til artistens rådgivning, fordi hvis du ikke gør, så du kan miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning.

Farvens holdbarhed afhænger primært af hudens kvalitet, Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Ung og sund hud, afstøder normalt mere farve i helingen end moden hud, det skyldes tildels det meget aktive immumforsvar og cellefornyelse,  ikke mindst hudens evne til regenere.  Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.

Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.

I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder. Med fedtet hud er det Ca 6 måneder.
Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder og kunder, der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den, de føler, når de plukker øjenbryn. Det er muligt at anvende milde bedøvelser i form af crene eller væske, som helt kan fjerne smerterne under behandlingen.

Book altid en konsultation med artisten før behandlingen, hvis du:
– Har problematisk hud
– Har alvorlige sundhedsproblemer
– Brug af medicin.
– Har gammel permanent make-up på dine øjenbryn.

Blive fortrolig med og sæt dig grundigt ind i helingsprocessen og aftercareforløbet, før behandlingen.

MICROBLADING – HVORDAN

 

Microblading er et manuelt håndstykke, nogle vil kalde det “old school”, og det er for så vidt også korrekt, da metoden -selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden- har været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år.

På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam.

Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Diana Hvas har studeret microblading i Singapore – Thailand – USA og Serbien, og har været foregangskvinde for korrekt udført microblading herhjemme.

Diana Hvas er international Master Træner for Phibrows, som er verdens største og førende indenfor microblading, og har undervist i flere lande over hele verdenen, hun vurderer dagligt elevarbejde, og hendes viden og erfaring indenfor faget er derfor meget indgående og omfattende.

HUSK Microblading er et 100 procent håndværk, artisten styrer alt manuelt, lige fra dybde i hud til design, der er ikke 2 artister der er ens, og har samme tilgang til design, du skal vælge hvem der er korrekt for dig, og naturligvis tjekke artistens før og efter billeder.

Hvilke pigmenter anvendes der?

Vi bruger udelukkende materialer af høj kvalitet, dette gælder naturligvis også vore pigmenter, du kan se mere om vore pigmenter til microblading her;

Behandlingen i korte træk

MICROBLADING

Varighed : 1 – 2 timer


 

Priser: fra 3500,-


 

Rødovre (Storkbh)


 

Virkeområder

Bryn.

Nedetid

Rødme og hævelse kan forekomme i ca 2 dage efter behandlingen, overflade helingen tager ml 5-10 dage, endelig helet efter 4 uger. Farven kommer gradvist tilbage i løbet af helings perioden.

Bedøvelse

Der påføres bedøvelse under behandlingen.

Forventing og Resultat: Definerede bryn med naturligt udseende. Spar tid om morgenen, og se frisk ud, uden brug af Make up. For optimalt resultat fremadrettet bør al Permanent Makeup bør friskes op ca 1. gang årligt, microblading i særdeleshed.

Antal Behandlinger: Der skal altid påregnes ca 2 efterbehandlinger (dvs 3 behandlinger i alt) inden resultatet fremstår optimalt.

 Kontraindikationer: Gammel Permanent Makeup – Graviditet – Amning – Hudlidelser – Accutane kur – tendens til keloid ar. Klinikken skal informeres om evt. brug af medicin, således der er mulighed for, at tjekke om dette er i overensstemmelse med, at få denne behandling.