Timexpert Rides – Collagen Boost

Germaine de capuccini

Timexpert Rides – Collagen Boost

Avanceret ansigtsbehandling til at reducere mimiske linjer og rynker.

Germaine De Capuccinis eksklusive Micro-Dermoxine Complex®- og Pro-Collagestine Fill-teknologi kombineres for at neutralisere og hæmme mikrospændinger, alt imens den naturlige produktion af kollagen og elastin øges.

Flere års undersøgelser fra Germaine De Capuccinis forskere førte til opdagelsen af, at fine mimiske linjer og dybere rynker er ekstremt forskellige i den måde, de skal behandles på.

 

Timexpert Rides Collagen Boost-ansigtsbehandling blev udviklet til at stimulere ny cellevækst, og for at forebygge yderligere rynker. Dens intelligente formel indeholder høje koncentrationer af to ingredienser, der udelukkende er udviklet i Germaine De Capuccinis laboratorier:

1. Pro-Collagestine Fill Technology er baseret på koncentreret ekstrakt af brede Mafane-blomster. Det fungerer inde i dermis for at øge hudens naturlige produktion af kollagen og elastin.

2. Micro-dermoxine Complex®indeholder hexapeptider til neutralisering og hæmning af ansigtsmikro-spændinger.

 

Timexpert Rides er en professionel behandling, der kombinerer disse meget avancerede ingredienser med en specialiseret japansk massageteknik og varmeterapi, for maksimal penetrering af huden.

Resultater

  • 98% har reducerede linjer og rynker 98% 98%
  • 98% har synligt glattere hud 98% 98%
  • 100% har mere hydreret og strålende hud 100% 100%
Timexpert Rides - Collagen Boost pic 1
Timexpert Rides - Collagen Boost pic 2
Timexpert Rides - Collagen Boost pic 3