Mini
corrective peel

 

mini corrective peel

Mini Corrective Peel er en behandling hvor en creme påføres huden, for at fremme eksfoliering af døde hudceller og snavs, samtidig med at hudens naturlige fornyelsesproces stimuleres. Denne behandling skræddersyes nøje efter kundens individuelle hudtype og langsigtede mål. Denne behandling henvender sig til kunder, der ikke har tid til nedetiden ved Corrective Peel, men også til dem, der er på udkig efter en billigere mulighed.

Hvordan adskiller mini corrective peel sig fra corrective Peel?

Der er ingen sammenligning mellem de to peelinger, og de bør ikke forveksles med hinanden. Dette er en mild peeling, der let eksfolierer huden og efterlader den frisk og blød.

Hvilke resultater vil jeg se?

Mini Corrective Peel er designet til at forfine hudtekstur, der er blevet beskadiget af miljømæssige faktorer, samt hudtilstande såsom akne. Proceduren hjælper med at udjævne de fine linjer og misfarvning af huden. Den forbedrer hudteksturen og reducerer udseendet af akne ar og miljøskader på huden. For hver Mini Corrective Peel procedure vil du se trinvise forbedringer i hudens overordnede udseende.


Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

For maksimale resultater anbefaler vi en serie af 6 behandlinger i intervaller på mellem to og seks uger, alt afhængigt af din hudtype.


Vil jeg opleve nedetid?

I ca. en uge efter proceduren vil huden gennemgå en fornyelsesproces. Afhængigt af hudens reaktion kan man opleve lidt, eller i nogle tilfælde ingen, afskalning af huden. Hvis afskalning opstår, begynder den normalt fire til fem dage efter behandlingen og varer i cirka tre dage. Derudover kan du opleve mild kløe, tørhed og rødme.

 

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager ca. 30 minutter. Peelingen kan udføres alene, men gerne efter en dybderens eller efter en ansigtsbehandling.

Behandlingen i korte træk

Mini Corrective Peel

clock
Varighed: 30- 40 min


 

tag
Priser : 1095,-


 

building
Rødovre (Storkbh)


 

heart

Virkeområder

Pænere hudstruktur- Pigmentering- Ar – Reduktion af porestørrelse.

bed

Nedetid

Ingen, huden føles stram og prikkende efter behandlingen, mild afskalning på 3-5 dagen.

syringe

Bedøvelse

Ingen

smiley

Forventing og Resultat:

Resultat forekommer allerede efter 1 behandling hvor huden bl.a. vil syne mere frisk og jævn. For markant forbedring af huden og for optimale resultater anbefales et forløb.

calendar

Antal Behandlinger: 

1-6 behandlinger med 2-6 ugers mellemrum. Antallet af behandlinger afhænger af udgangspunkt.

not allowed

 Kontraindikationer:

Graviditet – Amning – Pillekur mod Akne skal være afsluttet min. 6 mdr inden behandling.