Diana Hvas

Indehaver

Diana Hvas er en af de mest anerkendte Permanent makeup-artister, både i Danmark og internationalt.

Hun bliver betragtet som en af verdens førende microblading-artister og er altid på forkant med den nyeste udvikling, kurser og teknikker indenfor sit felt. Diana har selv introduceret flere nye teknikker til Danmark indenfor Permanent Makeup, herunder Microblading, kombinationsbryn, magic shading og mange flere. 

Dianas dybdegående erfaring bevirker en exceptionel sans for detaljer og æstetik. Hun vejleder med en utrolig oprigtighed og ærlig vurdering, for at opnå det absolut perfekte resultat – hver gang. Diana sætter altid det æstetiske i centrum når det gælder Permanent Makeup og Microblading, og takker hellere nej til en kunde, hvis det der bliver efterspurgt ikke er i harmoni med hendes æstetiske værdier.

Den høje æstetiske moral og indgående research til de behandlinger der tilbydes i klinikken, gør at du som kunde altid kan være tryg ved, at du får den mest optimale behandling og resultat i klinikken. Diana er ydermere certificeret som laserbehandler i tatoveringsfjernelse og Hifu-behandlinger, ekstern træner på JetPeel samt distributør og underviser på Germaine De Capuccini og Tixel.

STEPHANIE Hvas

Mastertræner og behandler

Stephanie er uddannet i microblading og traditionel Permanent Makeup. Hun er via sin uddannelse i Microblading og Permanent Makeup på forkant med den nyeste udvikling og er altid opdateret med de seneste kurser og teknikker. Hun har et naturtalent for microblading og hendes fantastiske resultater er opnået gennem et tæt samarbejde og dagligt virke, side om side med Diana. Stephanie er, som Diana, en af de førende inden for faget i Danmark. Hun er kontinuerligt fuldt booket af med tilfredse og tilbagevendende kunder. Stephanie er Mastertræner på vores microblading-kurser, og er certificeret  laserbehandler i tatoveringsfjernelse.

Stephanie er ydermere uddannet Kosmetolog fra Nordsjællands kosmetologskole.

Stephanie er ligeledes tilknyttet som underviser for Germaine de Capuccini.

Anker Laerkeborg

Ansvarlig Læge

Det er et must for alle os i klinikken, at kunderne føler sig i trygge hænder, derfor er vi glade for at have samarbejde med  Anker Laerkeborg, som i mange år har været specialiseret indenfor kosmetiske behandlinger med laser og IPL.

Anker er registreret hos Sundhedsstyrelsen til rynkebehandlinger, fjernelse af hår og karsprængninger med laser, og er ansvarlig læge for laserbehandlingerne i Perfecting Beauty.

 
 
 
 

Maja Røjbæk

Kundeservice/Reception/Behandler

Maja har al dialog med vores kunder inden deres forestående behandling.

Hun oplyser om vores behandlinger, kontraindikationer, og vejleder med sin kyndige ekspertise. Hun har selv en grund uddannelse indenfor Permanent Makeup – Microblading, og er derfor meget kompetent i sin rådgivning og vurdering ift den enkelte kundes egnethed til Permanent Makeup.

Hun har ligeledes ansvaret for vores Facebookside, hvorfor det er hende kunderne oftest er i kontakt med, når der svares på beskeder.

Majas mangeårige erfaring i skønhedsbranchen gør, at hun har overblik, forstår vigtigheden af service og ikke mindst, at kunden får alle informationer inden behandlingen.

Maja er meget afholdt af både kunder og personale.

Hanne Christine Winther bay

Hanne Christine er uddannet sygeplejerske, og er kendetegnet ved sin yderst professionelle tilgang til altid at levere det bedste. Kombineret med hendes veludviklede sans for æstetik arbejder hun udfra en evidensbaseret tilgang og er dedikeret til, at opnå det bedst mulige resultat, for dig.

Hun vil føre dig som kunde godt og sikkert i mål – hos hende vil du altid føle dig i helt sikre hænder. Hendes passion er dig som kunde og kun det bedste er godt nok.

Endvidere er hun meget ambitiøs og kvalitetsbevidst med høj etik. Hanne Christine er dybt engageret i patientsikkerheden.

Ved siden af sit daglige virke i Perfecting Beauty samarbejder hun med Styrelsen for patientsikkerhed, og er ydermere tilknyttet Censordirektoratet som censor nationalt.

Hanne Christine er udannet og certificeret i Tixel- Onda – Neogen Evo – Corrective Peel og ULTRAFORMER III.