Diana Hvas

Indehaver

Diana Hvas er en af de mest anerkendte Permanent makeup artister, både i Danmark og internationalt.

Hun bliver betragtet som en af verdens førende og bedste microblading artister og er hele tiden på forkant, med nyeste udvikling og opdateret med seneste kurser og teknikker. Diana har introduceret flere nye teknikker, ift Permanent Makeup, til det danske marked, herunder Microblading, kombinations bryn, magic shading m.m. Dianas viden indenfor microblading spænder bredt.

Dianas dybdegående erfaring bevirker en exceptionel sans for detaljer og æstetik. Hun vejleder med en utrolig oprigtighed og ærlig vurdering, for at opnå det absolut perfekte resultat – hver gang! Diana sætter altid det æstetiske i centrum, når det gælder Permanent Makeup og Microblading, og takker hellere nej til en kunde, hvis hun fornemmer at det der bliver efterspurgt, ikke er i harmoni med Dianas æstetiske værdier. Den høje æstetiske moral gør at du som kunde altid kan være tryg ved, at du får den mest optimale behandling og resultat i klinikken. Diana er ydermere certificeret som laserbehandler i tatoveringsfjernelse og Hifu behandlinger. Hun er tilknyttet som ekstern træner på JetPeel, og er distributør og underviser på Germaine De Capuccini og Tixel.

STEPHANIE Hvas

Mastertræner og behandler

Stephanie er uddannet i microblading og traditionel Permanent Makeup. Hun er via sin uddannelse i Microblading og Permanent Makeup, på forkant med nyeste udviklingen og er altid opdateret med seneste kurser og teknikker. Hun har et naturtalent for microbladning og hendes fantastiske resultater er opnået, i kraft af et tæt samarbejde og dagligt virke, side om side med Diana. Stephanie er som Diana, en af de førende inden for faget i Danmark. Hun er kontinuerligt fuldt booket af tilfredse kunder. Stephanie er Mastertræner på vore microblading kurser, og certificeret  laserbehandler i tatoverings fjernelse.

Stephanie er ydermere ved, at uddanne sig til Kosmetolog på Nordsjællands kosmetologskole.

Katja Aastrand

Kursusansvarlig/Kundeservice

Katjas mangeårige erfaring i Permanent Makeup Branchen, kommer ikke kun vort akademi tilgode, men også vore elever, som altid får professionel vejledning, både ift produkter og kurser.

Katjas glade væsen er værdsat, både af kunder og personale.

Katja har ligeledes ansvaret for distributionsdelen i Perfecting Beauty, og planlægning af kurser i ind og udland.

Maja Røjbæk

Kundeservice/Reception/Behandler

Maja har al dialog med kunder inden deres forestående behandling.

Hun oplyser om vore behandlinger, kontraindikationer, og vejleder kunder med kyndig ekspertise, hun har selv en grund uddannelse indenfor Permanent Makeup – Microblading, og er derfor meget kompetent i sin rådgivning og vurdering ift om den enkelte er egnet til Permanent Makeup.

Hun har ligeledes ansvaret for vor Facebookside, hvorfor det er hende kunderne som oftest er i kontakt med, når der svares på beskeder.

Majas mangeårige erfaring i skønhedsbranchen gør, at hun har overblik, forstår vigtigheden af service og ikke mindst, at kunden får alle informationer inden behandlingen.

Maja er meget afholdt af kunder og personale.

Hanne Christine Wintherbay

Hanne Christine Winther Bay er uddannet sygeplejerske.
Hanne Christine er kendetegnet ved sin yderst professionelle tilgang til altid, at levere det bedste. Kombineret med hendes veludviklet sans for æstetik, arbejder hun udfra en evidensbaseret tilgang og er dedikeret til, at opnå det bedste resultat, for dig.

Hun vil føre dig som kunde godt og sikkert i mål og hos hende vil du altid føle dig i helt sikre hænder. Hendes passion er dig som kunde og kun det bedste er godt nok.

Endvidere er hun meget ambitiøs og kvalitetsbevidst med høj etik. Hanne Christine er dybt engageret i patientsikkerheden og vægter en høj faglighed hvor ekspertisen er centralt.