Tatoverings fjernelse

Laser

I takt med, at tatoveringer er blevet mere og mere populære, og det i dag, er helt normalt at få eller have en tatovering, er der også mange der har fortrudt deres tatoveringer. Ifølge undersøgelser er flere kvinder end mænd ramt af det sociale stigma, de føler det er, at have en tatovering.

Mange føler de har udfordringer i forhold til, at vælge tøj, andre har valgt et nyt job/karriere, hvor det ikke er velset med en tatovering, og ikke mindst er der mange der har fortrudt designet på deres tatovering, fordi de er blevet ældre og har ændret smag.

 

Hvad end der måtte være grunden til, at du har valgt, at få fjernet din tatovering, så kan vi hjælpe dig.

 

 

Hvorfor vælge os?

Vores primære mål er at fjerne dine tatoveringer sikkert og effektivt, hvad enten du vil have din tatovering lysnet – så du kan få en cover-up, eller fjernet den helt, så er omkostningerne ofte afgørende for din beslutning om, at starte behandling.

En anden meget vigtig faktor, som er afgørende for valg af hvem der skal fjerne din tatovering, er erfaring. Vi har, i kraft af vores uddannelse som undervisere -i både hud og Permanent Makeup-, indgående kendskab til pigmenter, og hvordan disse deponeres i huden, og ikke mindst har vi en meget bred og omfattende viden ift hud.

Dette betyder, at du får en behandler, der er yderst fagligt kompetent og har mangeårig erfaring i arbejde med hud, pigmenter og laser. Vi gør altid vores absolut yderste for, at huden lider minimalt traume, når vi behandler din tatovering.

 

 Vi har det nyeste udstyr i Danmark, og kan derfor tilbyde dig den nyeste pico teknologi, hvilket for dig betyder både færre behandlinger, og gode resultater.

 

Hvad koster det at få fjernet en tatovering?

– Xtra Lille: under 3×3 cm 500,-
– Lille: under 8x8cm 800,-
– Mellem:  under 15×10 cm 1200,-
– Mellem Stor: under 15×25 cm 1500,-
– Stor: under 20x30cm 2000,-

 

Ved større eller flere tatoveringer fastsættes pris v. konsultation.

 

Bryn fast pris 650,-

 

Vi har grænser for den samlede størrelse og antal tatoveringer pr. behandling, fordi heling og efterbehandling er yderst vigtig for, at huden forbliver pæn og intakt, og der er grænser for, hvor meget din krops immunforsvar kan bearbejde på en gang.

 

Hvad hvis jeg kun vil lysne min tatovering / få det dækket?

Hvis du vælger at få din tatovering lysnet inden en cover up, vil det resultere i en meget bedre kvalitet ift. den endelige tatovering, og det anbefales ofte af tatovører. Vi kan stoppe behandlingerne, når din tatovør er tilfreds med resultaterne og er sikre på, at han/hun kan give dig den tatovering, du ønsker.

Hvad nu hvis jeg har flere tatoveringer, jeg har hele min ryg / arm / ben, som jeg vil have fjernet, hvad er prisen så?

Vi behandler hver enkelt kunde individuelt og, såfremt det er muligt, behandler vi dem på samme tid. Prisen på større tatoveringer eller flere tatoveringer, gives ved konsultation.

 

Hvor mange behandlinger er der brug for?

Alderen, placeringen, kvaliteten af ​ tatoveringen og de anvendte farver, kombineret med din krops evne til at bortskaffe blækket, bestemmer det samlede antal behandlinger, der er nødvendige. For fuldstændig fjernelse vil 6-12 laser behandlinger gennemsnitligt være nødvendigt, men hver person og tatovering er unik, og nogle kan kræve mere, mens andre kræver mindre. 

Tatoveringer hvor der skal laves et coverup vil typisk have behov for 2-5 behandlinger, alt afhængigt af størrelsen og pigmentets tæthed i tatoveringen, og ikke mindst din tatovørs vurdering af, hvor meget der skal til, før han/hun kan lave den ønskede coverup. Hjemmelavede tatoveringer kræver ofte så lidt som 4 behandlinger til helt at fjerne, dog er tatoveringer og hver person unik, så der vil være naturligvis være noget variation, ift. den enkelte person.

Min tatovering har flere farver, koster det mere at fjerne?

Nej, vi opkræver ikke det antal farver du har i din tatovering.

Min tatovering er ekstremt lille, hvor meget vil det koste at falme / fjerne?

Vores mindstepris for en lille tatovering er kr. 500,-.

Hvordan fjernes tatoveringer?


Q-Switched og Pico lasere bruges til at målrette pigmentet i tatoveringsfarve, der ligger under hudens overflade og fragmentere det i små stykker.  Din krops immunsystem vil efterfølgende absorbere, nedbryde og bortskaffe blækket.

Cremer til tatoveringsfjernelse, som oftest tilbydes på internettet, er yderst ineffektive og ingen klinisk undersøgelse til dato har vist, at de rent faktisk virker. I værste tilfælde kan du risikere, at få en creme, indeholdende syre, som kan efterlade huden arret og ødelagt. 

Jeg er lige blevet tatoveret og hader det, hvornår kan jeg begynde at blive fjernet?

Der skal gerne gå mindst 3 måneder inden vi begynder behandling. I løbet af denne tid skal du følge alle efterbehandlings instrukser fra din tatovør for at sikre korrekt heling af din friske tatovering.

Er laser tatovering fjernelse smertefuldt?

Hver person opfatter smerte forskelligt, så der er ikke noget definitivt svar.  Der vil være noget mildt ubehag, der ofte er forbundet med at et varmt gummibånd bliver snappet på huden.

Inden for få minutter efter at proceduren er afsluttet, rapporterer de fleste klienter lidt eller intet ubehag overhovedet, vi sørger naturligvis for, at køle din tatovering med vores Zimmer Cryo inden og efter behandling, du får også udleveret en ispose efter behandling.

Hvor længe skal jeg vente mellem behandlinger?

Da hver tatovering er unik, kræver alle særlige overvejelser, som vil blive noteret under den første konsultation/behandling. Som en generel retningslinje vil behandlinger blive planlagt 6-8 uger fra hinanden. Afhængig af faktorer som pigmentmætning, hudtype og tatoveringer, der er coverups (en tatovering over en anden), kan behandlinger være med 12-24 ugers mellemrum.

Hvad hvis jeg kun vil lysne min tatovering / få det dækket?

Hvis du vælger at få din tatovering lysnet inden en coverup, vil det resultere i en meget bedre kvalitet ift den endelige tatovering, og det anbefales ofte af tatovører.  Vi kan stoppe behandlingerne, når din tatovør er tilfreds med resultaterne og er sikre på, at han/hun kan give dig den tatovering, du ønsker.

Vil der være nogen ardannelse?

Chancerne for at ardannelse er meget små, men det er muligt, hvis efterbehandlingsinstruktionerne ikke følges.  Der er en lille mulighed for hyperpigmentering eller hypopigmentering, som vi vil blive informere om under din første konsultation/behandling. Eksisterende ar, der er til stede inden laser tatoveringsfjernelse, vil stadig være der efter behandlingerne, kun blæk vil blive målrettet og fjernet af laseren.

Kan jeg kun få del af min tatovering fjernet?

Ja. Ofte er der en del af en tatovering, som du gerne vil fjerne og / eller dække, og vi kan målrette kun de dele af din tatovering.

Hvor lang tid tager tatoveringsfjernelsesbehandlinger?

For de fleste tatoveringer, mellem 30 sekunder og et par minutter.

Vil jeg se ændringer efter hver behandling?

På grund af inkonsistensen i tatoveringsblæk og hver klient er forskellig, kan du muligvis ikke se en ændring efter hver session, selvom de fleste kunder vil se øjeblikkelig ændring efter den første behandling.

Det er ikke ualmindeligt, at tatoveringen bliver mørkere og mere tydelig inden for de første 72 timers behandling, for derefter at vise tegn på falmning 14-21 dage senere. Vi fotograferer og registrerer hver tatovering forud for behandlingen, så vi kan vise dig fremskridt af dine behandlinger for dig.

Hvad skal jeg gøre før min behandling?

Vaske og rengøre huden, barbere håret aftenen før og undgå lotion eller selvbruner før behandling. Når du kommer ind til behandling, skal du have behageligt tøj på, så vi nemt kan få adgang til tatoveringen og spis gerne et par timer før din behandling.

Hvad med efter behandlingen?

Komplet efterbehandlings guide vil blive gennemgået ved 1 behandling, ligesom du får det med på skrift. Vi udleverer ligeledes en GRATIS aftercare creme, ved din første behandling.

Er der nogen forholdregler efter behandlingen?

Du kan genoptage de fleste aktiviteter kort efter behandlingen, forudsat, at du sørger for at området ikke gnides eller ridses. Hvis du er i solen, skal du dække det behandlede område for at forhindre solskoldning, indtil huden er helet. Det vigtigste er, at følge vore anvisninger, som kan tilpasses fra behandling til behandling for at sikre dig de bedste resultater.

Husk vi kan fjerne tatoveringer på alle hudfarver.

Behandlingen i korte træk

TATOVERINGSFJERNELSE

clock
Varighed: 10 min -30 min.


 

tag
Priser fra: 650,-


 

building
Rødovre (Storkbh)


 

heart

Virkeområder

Permanent fjernelse af din tatovering.

bed

Nedetid

3 dage – 2 uger med sår/afskalning i det behandlede område, blodudtrækninger kan forekomme, disse forsvinder efter ca 5-10 dage.

syringe

Bedøvelse

Tatoveringen køles ned med is før behandling, og køles ligeledes under behandlingen, ønskes der bedøvelse med creme, skal man møde op ca 30 min før behandling.

smiley

Forventning og Resultat:

Permanent fjernelse af din tatovering, i nogle tilfælde vil der være en ”ghost tatovering” (meget svag skygge af den tidligere tatovering) tilbage, efter endt behandling.

calendar

Antal Behandlinger:

6-12 behandlinger, antallet af behandlinger afhænger bla af pigment, tatoveringens alder, hvor dybt pigmentet er deponeret etc. Der skal gå min. 6 uger mellem behandlingerne.

contraindications

 Kontraindikationer:

Graviditet – Amning – Hudlidelser – pillekur mod Akne kur indenfor de sidste 6 mdr, Herpes – photo sensitiv medicin – Tendens til keloid ar.