VELKOMMEN TIL

DIANA HVAS

PERFECTING BEAUTY

Proceduren / behandlingen:

Form & Farve:

Bryn: Vi udfører ikke en form, på en kundes opfordring, og understreger ikke det, som du har fra naturens hånd med
permanent make-up, såfremt det ikke er æstetisk korrekt. Formen opmåler behandleren ud fra
din ansigtsform, samt din knoglestruktur. Farven bestemmes udfra din hudtone og dine egne hårs naturlige farve.

Det er derfor yderst vigtigt, at du har undersøgt din behandlers arbejde grundigt inden, da dette vil give dig en ide om artistens håndværk. Du kan således komme ud for, at skulle fjerne de naturlige hår, som ligger udenfor den form, vi laver på dig. Tonehøjden på farven der deponeres i huden, bestemmes udfra din naturlige hårfave på brynene. Læber: vi holder os helst til de naturlige tonehøjder, og vi vil ikke lave en liner, der ligger meget udenfor kundens naturlige læbelinje (din whiteroll).

Eyeliner: Her holder vi os primært til de brune og sort farve, vi laver ikke ekstreme winged eyeliners, da man skulle kunne bære det i mange år fremadrettet. Permanent makeup, skal i vores optik, ikke være modepræget, med dette mener vi, at ekstreme former på brynet, såsom meget høje bryn, ikke er klædeligt, heller ej estetisk korrekt, og derfor udfører vi ikke dette. Mht Eyeliner, skal man have i mente, at ekstreme winged eyelinere, i takt med, at man bliver ældre, vil ændre sig, således, at dette kommer til, at tynge øjet, istedet for at fremhæve det. Kort sagt, er vi lidt konservative mht Permanent Makeup, og mener, at det udelukkende bør have det formål, at se naturligt og æstetisk ud.

Usikkerhed:

Det er din opgave, forud for en behandling, at sætte dig ind i vores arbejde, og sikre dig, at du har valgt den rette behandler ift. det du ønsker. Såfremt vi fornemmer, en usikkerhed hos dig, når du ankommer til din behandling, vil vi hellere sende dig hjem for, at tænke over det en ekstra gang, end at behandle dig! Det er ok, at være ængstelig, og bekymret for om det gør ondt etc., men ikke decideret usikker! Som regel er det smerten der bekymrer kunden mest, vi bedøver som regel ikke i første pass, da huden vil blive “svampet”, og sværere at arbejde i, ydermere kan det påvirke det helede resultat.

Det helede resultat;

Afhænger i høj grad af din tilgang til aftercaren, men også andre faktorer spiller ind; Brug af pudder/foundation under helingen, er absolut permanents makeups værste fjende, og ydermere øger man risikoen for  infektion betragteligt. Vi er alle forskellige, dvs der kan forventes individuelle helede resultater, ting som hudtype spiller naturligvis ind, men også dit immumforsvar har en stor del af “æren” for det helede resultat. Dit immumforsvar registrerer pigmentet som et fremmedlegeme, og ligesom alt andet fremmed i din krop, vil dit immumforsvar naturligvis forsøge at afstøde pigmentet, det er derfor vi beder dig vaske dine bryn det første døgn, for at fjerne lympfevæsken, vi prøver simpelthen, at snyde immumforsvaret, så lympfevæsken ikke trækker farven med ud. Det er også derfor der skal efterbehandlinger til for, at få et godt slut resultat, således man kan gå ind og deponere pigment, der hvor pigmentet er afstødt, og rette på evt assymmetri, der kan være opstået i helingsfasen, eller ved hævelse under behandlingen. Se helet resultat her;

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

En fuld behandling kræver i alt 3-4 behandlinger (gennemsnitligt), det er derfor påkrævet og nødvendigt, at få fortaget  2-3 EFTERBEHANDLINGER! Pris pr. efterbehandling er DKK.: 1000,- (Alle efterbehandlinger skal fortages indenfor 4 mdr. efter din første behandling). Enkelte kan have brug for flere efterbehandlinger, og disse er IKKE inkluderet i prisen. Efter de 4 måneder, der hedder det en GENOPFRISKNING! En genopriskning kan bookes ml. 4 mdr. til 2 år efter din første fulde behandling. En genopfriskning koster DKK.: 1500,- indenfor det første år, ml 1-2 år efter 1 behandling er prisen DKK : 2000,- Hvis der går over 2 år, før end, at du besøger os igen, anses det som et nyt sæt bryn!

Før og efter billeder:

 

Vi mener, at man skal give den potentielle kunde, et realistisk billede af hvad de får ift deres behandlinger, derfor er photoshop bandlyst hos os. Det er helt ok, at rette i lys, men at ændre på arbejdet, formen eller overretouchere billedet, giver ikke et sandfærdigt billede af, hvad man får som kunde.

Det er også vigtigt at understrege, at vi har den opfattelse, at personlig smag ikke kan dikteres, derfor er det vigtigt, at du undersøger og studerer den pågældende artists arbejde meget nøje, før du træffer dit valg, det er vigtigt, at DU kan lide den pågældende artists arbejde, da det selvsagt skal afspejle din stil og smag.