VELKOMMEN TIL

DIANA HVAS

PERFECTING BEAUTY

Proceduren / behandlingen:

Form & Farve:

Bryn: Vi udfører ikke en form på en kundes opfordring, eller understreger det du har fra naturens side, såfremt det ikke er æstetisk korrekt. Formen opmåler behandleren ud fra
din ansigtsform og din knoglestruktur. Farven bestemmes udfra din hudtone og dit eget hårs naturlige farve.

Det er derfor yderst vigtigt, at du har undersøgt din behandlers arbejde grundigt inden, da dette vil give dig en ide om artistens håndværk. Du kan således komme ud for, at skulle fjerne de naturlige hår, som ligger udenfor den form, vi laver på dig. Tonehøjden på farven der deponeres i huden, bestemmes udfra din naturlige hårfave på brynene. Læber: vi holder os helst til de naturlige tonehøjder, og vi vil ikke lave en liner, der ligger meget udenfor kundens naturlige læbelinje (din whiteroll).

Eyeliner: Her holder vi os primært til de brune og sorte farver, vi laver ikke ekstreme winged eyeliners, da man skulle kunne bære det i mange år fremadrettet. Permanent Makeup skal, i vores optik, ikke være modepræget. Med dette mener vi, at ekstreme former på brynet, såsom meget høje bryn, ikke er klædeligt, heller ej æstetisk korrekt, og derfor udfører vi ikke dette. I forhold til Eyeliner er det vigtigt at forstå, at ekstreme winged eyelinere, i takt med at man bliver ældre, vil ændre sig, således at det kommer til at tynge øjet, istedet for at fremhæve det. Kort sagt, er vi lidt konservative når det kommer til Permanent Makeup, og mener, at det udelukkende bør have det formål, at se naturligt og æstetisk ud.

Usikkerhed:

Det er din opgave, forud for en behandling, at sætte dig ind i vores arbejde, og sikre dig, at du har valgt den rette behandler ift. det du ønsker. Såfremt vi fornemmer en usikkerhed hos dig når du ankommer til din behandling, vil vi hellere sende dig hjem for at tænke over det en ekstra gang, end at behandle dig. Det er OK at være ængstelig og bekymret for om det gør ondt, men ikke decideret usikker! Som regel er det smerten der bekymrer kunden mest, vi bedøver som regel ikke i første pass, da huden vil blive “svampet” og sværere at arbejde i, ydermere kan det påvirke det helede resultat.

Det helede resultat:

Afhænger i høj grad af din tilgang til aftercaren, men også andre faktorer spiller ind. Brug af pudder og foundation under helingen er den permanente makeups absolut værste fjende, og det øger risikoen for  infektion betragteligt. Vi er alle forskellige – derfor kan der forventes forskellige individuelle helede resultater. Her spiller ting som hudtype naturligvis ind, men også dit immunforsvar har en stor del af “æren” for det endelige resultat. Dit immunforsvar registrerer pigmentet som et fremmedlegeme, og ligesom alt andet fremmed i din krop, vil dit immunforsvar naturligvis forsøge at afstøde pigmentet. Det er derfor vi beder dig vaske dine bryn det første døgn, for at fjerne lymfevæsken, vi prøver simpelthen, at snyde immumforsvaret, således at lymfevæsken ikke trækker farven med ud. Det er også derfor det er nødvendigt med efterbehandlinger, således at vi kan gå ind og deponere pigment i de områder hvor pigmentet blev afstødt i første omgang, og rette på eventuelt asymmetri, der kan være opstået i helingsfasen, eller ved hævelse under behandlingen. Se helet resultat her;

Hvor mange behandlinger
skal jeg have?

En fuld behandling kræver i alt 3-4 behandlinger (gennemsnitligt), det er derfor påkrævet og nødvendigt, at få fortaget  2-3 EFTERBEHANDLINGER. Pris pr. efterbehandling er DKK.: 1000,- (Alle efterbehandlinger skal fortages indenfor 4 mdr. efter din første behandling). Enkelte kan have brug for flere efterbehandlinger, og disse er IKKE inkluderet i prisen. Efter de 4 måneder, der hedder det en GENOPFRISKNING. En genopfriskning kan bookes ml. 4 mdr. til 2 år efter din første fulde behandling. En genopfriskning koster DKK.: 1500,- indenfor det første år, ml 1-2 år efter 1 behandling er prisen DKK : 2000,- Hvis der går over 2 år, før end, at du besøger os igen, anses det som et nyt sæt bryn.

Før og efter billeder:

 

Vi mener, at man skal give den potentielle kunde et realistisk billede af hvad de kan forvente fra deres behandlinger, og derfor er photoshop bandlyst hos os. Det er helt ok at rette i lys, men at ændre på arbejdet, formen eller overretouchere billedet giver ikke et sandfærdigt billede af, hvad man får som kunde.

Det er også vigtigt at understrege, at vi har den opfattelse, at personlig smag ikke kan dikteres. Derfor er det vigtigt, at du undersøger og studerer den pågældende artists arbejde meget nøje, før du træffer dit valg, det er vigtigt, at DU kan lide den pågældende artists arbejde, da det selvsagt skal afspejle din stil og smag.