Germaine de capuccini

Hvis du leder efter fantastiske resultater, ren forkælelse og total afslapning kan Perfecting Beauty give dig et tilflugtssted, hvor du finder de mest unikke og resultatorienterede behandlinger. 

 

Ledende inden for hudpleje innovation i 50 år

Beliggende på 18.000 kvm. lokaler i det sydlige Spanien har Germaine de Capuccini udviklet nogle af verdens mest omtalte hudplejeformuleringer.

Den succesrige kombination af naturlige aktive ingredienser med avanceret teknologi har gjort det muligt for virksomheden at bidrage med nogle af de mest indflydelsesrige hudplejeprodukter og professionelle spa-behandlinger, som skønhedsindustrien nogensinde har set.

De premium-produkter og behandlinger, der tilbydes af Germaine de Capuccini findes i de mest eksklusive kurbade og saloner over hele verden, og tilbydes af de mest veluddannede skønhedsterapeuter i branchen i dag.

Som et brand er grundstenene i Germaine de Capuccinis filosofi;  forskning, udvikling og innovation, og af samme årsag har de været førende indenfor branchen i over 50 år.

Laboratorierne i Alcoy er uden tvivl en af ​​de mest avancerede i verden, og produkterne indeholder de allernyeste aktive ingredienser og gennemgår de strengeste og mest omfattende kvalitetskontroller, og er ikke testet på dyr.

Germaine De Capuccino har som den første kosmetikproducent i verdenen opnået tredobbelt TÛV godkendelse (produktkvalitet – miljø – produktsikkerhed og sundhed). De har ydermere vundet IFSCC Prisen (Kosmetikkens Nobel Pris) for deres ZINC-GLYCINE COMPLEX.

Produkterne forhandles af 90 lande i verdenen, dog kun af professionelle hudplejeklinikker, kosmetologskoler SPA og Wellness Centre.

Historie

Germaine de Capuccini blev skabt i 1964 af Carmen Vidal, en ukonventionel kvinde i sin tid, der startede med at udarbejde hendes formler i et lille laboratorium, men på kort tid blev dette en fabrik udstyret med banebrydende udstyr. Nu er over 18.000 kvadratmeter dedikeret til forskning og udvikling og fremstilling af produkter af høj kvalitet, der er blevet mere og mere komplekse og unikke i deres formulering.

Fru Vidal er nyligt blevet anerkendt af det prestigefyldte internationale magasin, Marie Claire, som skaberen af ​​det første spanske kosmetiske imperium og som en af ​​de kvinder, der revolutionerede en verden af ​​professionel kosmetik.

Artiklen med titlen “Med dem kom revolutionen”, kigger på livet og succeserne for de kvinder, der har skabt historie i kosmetikverdenen. Germaine de Capuccinis grundlægger vises heri sammen med andre indflydelsesrige kvinder som Estée Lauder, Elizabeth Arden, Helena Rubinstein og Carita-søstrene.

Germaine de Capuccini ansigtsbehandling.

Alle Germaine De Capuccinis ansigtsbehandlinger begynder og slutter med varme og æteriske olier for at slappe af i krop og sind, og giver dig rig mulighed for at nyde din behandlingsoplevelse.

En behandling med Germaine de Capuccini er en fantastisk oplevelse og ren luksus.

gdc pic 1
gdc pic 2
gdc pic 3
gdc pic 4
gdc pic 5
gdc pic 6
gdc pic 7
gdc pic 8
gdc pic 9