VELKOMMEN TIL

DIANA HVAS

PERFECTING BEAUTY

Den korrekte pleje, er altafgørende for et godt resultat, faktisk afhænger 70 % af det endelige resultat af din pleje.

Efter behandlingen:
– Den pigmenterede hud vil være rød, og hævet efter behandling. Hævelsen vil typisk være faldet efter 2 dage.
– Brynene vil være meget mørke til, at starte med. Farven på brynene vil aftage med ca. 50 % efter ophelingsperioden.
– Det tager ca. 6 uger før den endelige farve, og resultatet kan vurderes – man kan derfor IKKE komme til efterbehandling før, der kan IKKE rettes i en kosmetisk tatovering, inden de 6 uger er gået.

Aftercare – din del af opgaven, for at opnå det bedste resultat:
Efter 1-2 timer skal du vaske din kosmetiske tatovering første gang. Dette gøres med sæbe og lunkent vand. Dup den kosmetiske tatovering tør, med en ren vatrondel. Herefter påfører du, den udleverede aftercare creme i et meget tyndt lag. Denne procedure gentages hver time, eller minimum 5 gange på behandlingsdagen, samt det efterfølgende døgn. De efterfølgende 7 dage, smører du din kosmetiske tatovering 3-5 gange dagligt, fortsat med den udleverede aftercare, og her skal brynene ikke vaskes længere, med mindre der fortsat er lymfevæske. Det der er vigtigt, er at der ikke kommer en skorpe (pga. lymfevæske), på dine bryn.

Undgå:

De første 7 dage, mens den overfladiske opheling finder sted, må dine bryn ikke komme i nærheden af vand – du må gerne gå i bad – hold evt. en tør klud over brynene, når du vasker hår, eller påfør et tykkere lag aftercare på, så de skyr vandet – tag det af efterfølgende, og erstat det med et tyndt lag igen. Den første uge efter behandlingen frarådes det, at dyrke sol, gå i sauna og i solarium, bade i swimmingpool/havet/spa, samt at træne. Du skal til alle tider beskytte PMU/kosmetiske tatoveringer mod solen, men især i ophelingsperioden. Du vil modtage en plejevejledning til underskrift før din behandling. Du kan gå ind på vor Youtube Kanal og se vor plejevideo her;