Timexpert SRNS Global Anti-Age ON

Germaine de capuccini

Timexpert SRNS Global Anti-Age ON

Anti-aging ansigtsbehandling baseret på epigenetik.

Hver dag bliver tusinder af vores celler beskadiget af livsstils- og miljømæssige påvirkninger. 

Med tiden bliver genstrukturen i disse celler ude af stand til at reparere sig selv og holder op med at producere essentielle proteiner, der naturligt bremser aldringsprocessen.

Global anti-age genaktiverer disse ”sovende” gener og øger den cellulære regenerering ved hjælp af “Epigenol” og “Zinc-Glycin Complex”. 

En kraftig all-round anti-aging-behandling, der giver opstramning, reducering af rynker, revitalisering, forbedret pigmentering og hydrering.

Forskning har vist, at op imod 80% af aldringstegn, der vises i ansigtet fra 40-årsalderen, ikke skyldes arvelige gener, men derimod eksterne faktorer der påvirker genstrukturen, såsom livsstil og miljø – det er her, udtrykket epigenetik opstår.

Hver dag beskadiges hver celle i den menneskelige krop 60.000 gange i gennemsnit. Meget af denne skade bliver naturligt repareret, men alligevel kan nogle epigenetiske ændringer forblive, og i nogle tilfælde “deaktiveres” de gener der naturligt reparerer huden og bremser aldringsprocessen.

Germaine De Capuccinis Timexpert SRNS Global Anti-Age ON-behandling genaktiverer disse ”sovende” gener og øger den cellulære regenerering ved hjælp af Epigenol og Zinc-glycinkompleks.

Epigenol er udviklet i Germaine De Capuccinis laboratorier, og er en stærkt koncentreret aktiv ingrediens ekstraheret fra Calendula-blomsten.

Ved at øge hudens naturlige regenereringsmekanismer “vækkes” de gener, der efterlades i dvale ved den epigenetiske skade, og genaktiverer de yngre proteiner.

Zinc-Glycine Complex er et prisvindende kompleks, der øger hudens forsvar mod miljøbelastning ved at neutralisere celleskader. 

Resultater

  • 99% har mere smidig og næret hud 99% 99%
  • 98% har mere strålende og ensartet hud 98% 98%
  • 95% har samlet set, et yngre udseende 95% 95%
  • 95% har fastere hud. 95% 95%

* Selvevalueringstest udført på 173 kvinder efter 1 behandling.

Timexpert SRNS Global Anti-Age ON pic 1
Timexpert SRNS Global Anti-Age ON pic 2
Timexpert SRNS Global Anti-Age ON pic 3
Timexpert SRNS Global Anti-Age ON pic 4