Visia hudanalyse

 

 

Hvad er VISIA hudanalyse? VISIA hudanalysesystem giver dig en analyse og visuel vurdering af, hvad der sker under overfladen af ​​din hud, og tager dermed gætterierne ud af hvilken at hudplejebehandling og behandlingsplan, der er bedst for dig.

Gennem multispektral billeddannelse registrerer og sammenligner VISIA-systemet værdifulde data om flere faktorer, der bidrager til din huds tilstand.

VISIA-systemet tager kun få minutter om, at fotografere og analysere din hud fuldstændigt.

Et computerkamera scanner overfladen på dit ansigt og roterer for at fange en fuldstændig repræsentation af frontal, venstre og højre visning af ansigtet. VISIAs patenterede system, bruger verdens største hudfunktionsdatabase til at klassificere din hud i forhold til andre i samme alder og hudtype. Pletter, rynker, struktur, porer, UV-pletter, brune pletter, røde områder og porfyriner, og hjælper hermed med, at bestemme, hvilke produkter der er bedst egnet til din huds alder og tilstand.

Ved hjælp af de oplysninger, der er opnået af kameraet, vil din behandler konsultere dig for at sikre, at du forstår resultaterne af analysen og sammenligner din hudtilstand med andre på din alder og diskuterer mulige behandlingsmuligheder med dig.

TRUSKIN AGE® Bestemmer patientens overordnede hudtilstand og alder, og giver en revolutionerende ny måling, der styrer valget af hudplejeprodukter og behandlingsmuligheder.

En alderssimuleringsfunktion kan bruges til at vise, hvordan dine pletter og rynker kan udvikle sig i løbet af de næste fem til syv år.

 

Hvad er fordelene ved en Visia hudanalyse?

Der er i dag så mange typer hudplejeprodukter og -behandlinger tilgængelige, at det kan blive overvældende at beslutte, hvad der er bedst til din huds behov.

Ved at skabe en dybdegående og komplet profil af dit ansigt, kan du sammen med hjælp fra vore behandlere diskutere et komplet behandlingsforløb specifikt designet til dine æstetiske mål. Resultaterne af din analyse gemmes og kan let sammenlignes med enhver fremtidig analyse for at overvåge ændringer i din huds tilstand.

Husk! Vores hud er det organ, der er mest påvirket af daglig eksponering for sol og andre miljøfaktorer. Det er derfor vigtigt at holde den sund, ved dagligt, at anvende de rette hudpleje produkter.

eye lid
eye
face
skin analysis

Visia hudanalyse ™

clock
Varighed 30 min


 

tag
Priser fra. 495,-


 

building
Rødovre (Storkbh)


 

heart

Virkeområder

Proff hudanalyse, analyserer din huds reelle alder, pigmenteringer, porer, urenheder, rødme m.m.

bed

Nedetid

INGEN

syringe

Bedøvelse

NEJ

smiley

Forventing og Resultat: Se hvad der foregår under huden, og få den rette vejledning ift behandling og hudpleje.

calendar

Antal Behandlinger: : 1

not allowed

 Kontraindikationer: Ingen.