Visia hudanalyse

 

 

Hvad er VISIA hudanalyse?

VISIA hudanalysesystem giver dig en analyse og visuel vurdering af, hvad der sker under overfladen af ​​din hud, og tager dermed gætterierne ud af hvilken hudplejebehandling og behandlingsplan, der er bedst for dig.

Gennem multispektral billeddannelse registrerer og sammenligner VISIA-systemet værdifulde data om flere faktorer, der tilsammen bidrager til din huds tilstand.

VISIA-systemet er kun få minutter om at fotografere og analysere din hud fuldstændigt.

Et computerkamera scanner overfladen på dit ansigt og roterer derefter, for at fange en fuldstændig repræsentation af frontal, venstre og højre visning af ansigtet. VISIAs patenterede system bruger verdens største hudfunktionsdatabase til at klassificere din hud i forhold til andre i samme alder og hudtype. Den kigger bl.a. p pletter, rynker, struktur, porer, UV-pletter, brune pletter, røde områder og porfyriner, og hjælper således med at bestemme hvilke produkter, der er bedst egnet til din huds alder og tilstand.

Ved hjælp af disse nye oplysninger vil din behandler konsultere dig, for at sikre, at du forstår resultaterne af analysen og sammenligner din hudtilstand med andre på din alder, og diskuterer afslutningsvist mulige behandlingsmuligheder med dig.

TRUSKIN AGE® Bestemmer patientens overordnede hudtilstand og alder, og giver en revolutionerende ny måling, der styrer valget af hudplejeprodukter og behandlingsmuligheder.

En alderssimuleringsfunktion kan bruges til at vise, hvordan dine pletter og rynker kan udvikle sig i løbet af de næste fem til syv år.

 

Hvad er fordelene ved en Visia hudanalyse?

Der er i dag så mange typer hudplejeprodukter og -behandlinger tilgængelige, at det kan virke overvældende at beslutte hvad der er det bedste for netop din hud.

Ved at skabe en dybdegående og komplet profil af dit ansigt, kan du sammen med hjælp fra vore behandlere diskutere et komplet behandlingsforløb specifikt designet til dine æstetiske mål. Resultaterne af din analyse gemmes og kan let sammenlignes med enhver fremtidig analyse for at overvåge ændringer i din huds tilstand.

Husk! Vores hud er det organ, der er mest påvirket af daglig eksponering for sol og andre miljøfaktorer. Det er derfor vigtigt at holde den sund, ved dagligt, at anvende de rette hudpleje produkter.

eye lid
eye
face
skin analysis

Behandlingen i korte træk

Visia hudanalyse ™

clock
Varighed 30 min


 

tag
Priser fra. 495,-


 

building
Rødovre (Storkbh)


 

heart

Virkeområder

Professionel hudanalyse af din huds reelle alder, pigmenteringer, porer, urenheder, rødme m.m.

bed

Nedetid

INGEN

syringe

Bedøvelse

NEJ

smiley

Forventing og Resultat:

Se hvad der foregår under huden, og få den rette vejledning ift behandling og hudpleje.

calendar

Antal Behandlinger: :

1

not allowed

 Kontraindikationer:

Ingen.