unik og effektiv teknologi

Onda Coolwaves

ONDA er verdens første og eneste maskine der bruger den revolutionerende nye teknologi til ikke-kirurgisk kropskonturering og fedtreduktion, baseret på mikrobølger: Coolwaves ™ ved DEKA.

Vi er blandt de første der har fået Onda på verdensplan, og vi er de første i Danmark til at tilbyde denne revolutionerende behandling.

Den nye ONDA-enhed bruger unikke Coolwaves ™ (mikrobølger), som leverer mere energi og varme direkte til det område hvor det er nødvendigt: de subkutane fedtceller. Dette hjælper dramatisk ved at reducere opvarmning af overfladevævet, hvilket resulterer i en sikrere og mere effektiv ikke-invasiv body contouring.

Onda Coolwaves reducerer ydermere stædig cellulite, og ved at stimulere kollagen-fibrene kan Onda Coolwaves således også afhjælpe løs hud gennem dens opstrammende effekt.

Onda har allerede vundet flere priser, herunder prisen for BEDSTE NON INVASIVE body contouring behandling.

Hvordan virker det?

Lokaliseret fedt

 

Coolwaves ™ trænger dybt ned i membranerne i de subkutane fedtceller. Dette får fedtcellerne til at “svede” og de udskilles ved, at makrofagerne “spiser” dem, og herefter føres de gennem lymfesystemet.

Cellulite

 

Coolwaves ™ rammer effektivt bindevævet og fjerner selv de mere avancerede stadier af cellulite. Der er fire forskellige stadier at vælge mellem, når man behandler cellulite med Onda.

Hudstramning

 

Coolwaves ™ provokerer en øjeblikkelig krympning af collagenfibrene i dermis og stimulerer produktionen af nyt kollagen, som gør huden mere kompakt og tonet.

Behandlingsinstruktioner før behandling / efterbehandling.

 

  • Undgå at solbade (dette gælder også solarium) i behandlingsområdet 7 dage før behandlingen.
  • I betragtning af den høje grad af absorption af mikrobølger med vand anbefales det at afbryde brugen af ​​fugtigheds- og blødgørende cremer i det område, der skal behandles 48 timer før behandlingen med Onda. På denne måde undgås det, at Coolwaves ™ i højere grad absorberes i hudens superlag og samtidig øges penetreringen til fedtvævet.
  • Du skal drikke 2-3 liter vand om dagen for at lette dræningen af ​​interstitial væske. Det anbefales at starte dette 2-3 dage før behandlingen og fortsætte den følgende dag.
  • Din hud skal være fri for al makeup, lotion, cremer og kropsolier, derfor er det nødvendigt, at tage et bad, på selve behandlingsdagen.
  • Fjern ligeledes alle smykker og piercinger, der er relevante for behandlingsområdet.
  • Hvis du har meget tykt og tæt hår i behandlingsområderne, skal du trimme eller barbere områderne hjemme, før din behandling.
  • Sørg for at informere om din medicinske historik og den medicin, du tager på nuværende tidspunkt, med din behandler.

Behandlingen i korte træk

Onda Coolwaves

clock
Varighed: 12 min-60 min


 

tag
Priser fra: 1600 kr


 

building
Rødovre (Storkbh)


 

heart

Virkeområder

Cellulitis – opstramning af hud – fedtreducering.

bed

Nedetid

Ingen, dog kan der være ømhed i området i op til 2 uger, især i områder med meget arvæv.

syringe

Bedøvelse

Ingen.

Smiley

Forventning og Resultat:

Resultat ses typisk 4 uger efter 1-2 behandling, resultatet vil blive ved at forbedre sig i op til 6 mdr. efter sidste behandling.

calendar

Antal Behandlinger:

2-4 behandlinger.

contraindications

 Kontraindikationer:

Graviditet – Amning – Åbne sår i behandlingsområdet.