HISTORIEN BAG

PHIBROWS ACADEMY

Stifter, og indehaver af PhiBrows Academy er Branko Babic. Brankos innovative tilgang til design, samt teknik er helt unik, og han har uddannet over 1500 artister i verden.

 

 

 

Branko Babic har udviklet noget unikt, flere gange endda!

Det var blandt andet Branko Babic:

– der fandt på, at bruge et fibacco kompas til, at bestemme punkterne på et bryn.

– der opfandt PhiBrows tool.

– der opfandt Eccentric tool.

– der opfandt den geniale PhiBrush.

– der udviklede en læringsapplikation – som det første, og eneste Academy i verden.

– ide, at give alle sine elever 6 måneders support – og vi er de eneste i verden, der tilbyder denne service!

PHI ACADEMY DANMARK:

Phi Academy Danmark distribuerer, samt benytter udelukkende udstyr fra PhiBrows, hvilket gælder både vores pigmenter, tools, maskiner, og accessories.

Phi Academy Danmark drives af Diana Hvas. Diana Hvas var den første i Danmark, som tog microblading til sig (som vi kender det i dag), som en professionel behandling. Diana Hvas har været i flere verdensdele for, at træne, og studere microblading, herunder Asien, og er derfor bekendt med alle teknikker indenfor dette fag.

Diana Hvas var Branko Babic første internationale elev, som blev certificeret PhiBrows artist, og var den første internationale Master, der blev udnævnt, i verden. Hun har Master bevis 002 fra PhiBrows Academy.

Diana Hvas har været med fra PhiBrows begyndelse, og undervist i flere lande herunder; Brasilien, Holland, Sverige, Australien, USA, Thailand, Indonesien, Irland og Serbien (op til flere gange), og har været forelæser på flere store PMU/Microblading konferencer – bl.a. Serbien og Kina.

Hun har også været forelæser på ESTP konferencen i Bern i 2019, en konference udelukkende for fagfolk og læger med speciale i tatoveringer og Permanent Makeup.

Internationalt er hun en meget anerkendt artist, og har sans for kvalitet, æstetik og detaljer.

HOS PHI ACADEMY DANMARK, UNDERVISER VI VORES STUDERENDE GENNEM LIVE, ELLER ONLINE KURSER:

Hos Phi Academy underviser vi vores elever gennem både live, og online kurser.
På nuværende tidspunkt underviser vi løbende i PhiBrows (Online) Basiskurser, samt PhiFusion (Online) Kurser.
Vi har også jævnligt eksterne trænere på besøg, som er en del af PhiBrows familien, der underviser i PhiContour.

diana hvas akademi:

Diana Hvas Akademi tilbyder undervisning i flg:

JetPeel

Tixel – Mezotix

Germaine De Capuccini Ansigtsbehandlinger.

Dermatech Microneedling.

Både Diana og Stephanie Hvas er undervisere på ovenstående.

 Som elev hos os, er du sikret den nyeste viden og håndplukkede brands i højeste kvalitet.

Alt er gennemprøvet og testet i vores egen klinik, før det bliver udbudt til andre klinikker.

 

Live kursus / to-dages-workshop:

Microblading kræver, at man benytter en vis mængde tid på at øve. Denne mængde tid, kan ikke gøres op i et par dage, det kræver måneders øvelse, og træning, at blive fortrolig med teknikkerne. De to-dages-workshop repræsenterer således kun en introduktion til alt det man skal igennem.

På workshoppen får man en generel forståelse for branchen, dele af den grundlæggende teori gennemgås, og man bliver bekendt med den praktiske del.

Den teoretiske del:

At vide, hvornår man ikke må udføre behandlingen, er lige så vigtigt, som at vide, hvordan man optegner brynene. På workshoppen fokuserer vi i den teoretiske del på: hudens opbygning, kontraindikationer, pigmenter, form, symmetri, aftercare/pleje mm.

Det vigtigste emne vi gennemgår, er emnet hygiejne. Dette præsenteres gennem en række forebyggende foranstaltninger, der skal tages for, at undgå eventuelle problemer ved udførelse af behandlingen.

Den praktiske del:

På kurset består den praktiske del af to ting. Den første dag, at øve på øveskind (latexmåtter), og den anden dag, at øve på modeller. Her skal man selv medbringe en model.

At øve på modeller er ensbetydende med, at udfylde de strokes, som Masteren har optegnet. Der er således minimal risiko for, at de studerende begår fejl, da de arbejder i eksisterende strokes, som Masteren har lagt. Formålet med denne praksis er, at de studerende oplever, hvordan det føles, at arbejde på rigtig hud, og ved denne metode, at fjerne eventuel frygt for dette. Et andet formål med denne praksis er, til en vis grad, at få fornemmelsen for det rigtige tryk.

Udover dette, ser man en fuld demo af behandlingen, fra start til slut. Denne udføres af Master Diana.

Phibrows basiskursus

PhiBrows microblading er en manuel metode, som udføres med et håndstykke/tool, der
anvendes til at lave hairstrokes.
Metoden er forholdsvis ny i den vestlige verden, men den har været anvendt til permanent makeup i Asien i over 25 år.
Det er uden tvivl den metode, der giver det mest naturtro resultat, og som sikrer de tyndeste, og fineste hairstrokes i forbindelse med 3D bryn.

Se en forkortet version af den fulde behandling her, af selve grundlæggeren Branko Babic: https://www.youtube.com/watch?v=bcnK2XynXys

PhiBrows microblading kursus, er det rette for dig, som:

Ønsker at lære, at microblade korrekt fra begyndelsen!

Allerede microblader, men som gerne vil op på et højere niveau!

Ikke følte dig ordentligt “klædt på”, efter et tidligere erhvervet kursus!

Er parat til, at dedikere dig, og arbejde for, at lære dette håndværk korrekt, samt at hæve standarden i Danmark!

Udover at vi forsøger, at lære vores elever, at mestrer håndværket, så forsøger vi også, at lære vores elever, at respektere deres klienter. At respektere sine klienter inkluderer, at tage sig af dem, og en stor del af dette indebærer, at benytte produkter, samt teknikker af høj kvalitet.

Efter workshoppen / Craftmaster Pro:

Vores kursus er udformet med respekt for den moderne livsstil, hvor kostbar tid skal udnyttes maksimalt.

Som de første, og fortsat det eneste akademi i verden, bliver alle vores studerende undervist i vores unikke CraftMaster læringsapplikation. CraftMaster er en online platform for information, og læring, som er tilgængelig både som Android, og IOS applikation. Dette værktøj, gør det muligt for eleverne, at kommunikere med akademiet, når de vil i løbet af de næste 6 måneder.

De vigtigste fordele ved, at lære microblading med CraftMaster Applikationen er:

Man sparer rejseomkostninger
Man sparer dyrebar tid
Man kan øve når som helst, og hvor som helst
Man modtager dedikeret, og direkte vejledning fra en superviserende Master

Formålet med applikationen er, at gøre din læring nemmere, og mere effektiv.
Info om CraftMaster applikationen, og installation af denne, kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE

Applikationen indeholder forelæsninger med timevis af videomateriale, og hundredvis af billeder, der hjælper eleverne med, at lære alt, hvad de behøver, at vide om teknikken microblading. Undervisningsmaterialet understøttes af Akademiets officielle teknikker, kemiker, advokat, og læge.

Applikationen består yderligere af 11 levels, som eleverne skal gennemføre, trin for trin. For ethvert level, sender man sit værk via applikationen, som bedømmes af Masteren. Først når opgaven er løst tilfredsstillende, rykker man videre til næste level. Til din info, skal det nævnes, at man først begynder, at arbejde på modeller, på egen hånd, på level 9!

Når alle 11 levels er gennemført tilfredsstillende, bliver man certificeret som PhiBrows artist.

Inden et certifikat udstedes, skal det dog understreges, at der er helt konkrete standarder, samt kriterier, man skal leve op til. Som certificeret PhiBrows artist kan du fremvise et certifikat, som bevis for, at du har gennemført kurset tilfredsstillende, og du modtager et vandmærke med logo, som du kan benytte i din markedsføring.

Masteren yder support indtil eleven er certificeret, eller i op til 6 måneder efter adgangen til Craft Master er påbegyndt.

PHIBROWS WORLD MAP:

Når man bliver certificeret PhiBrows artist, bliver man samtidig tilføjet på PhiBrows World Map, se det her: http://www.phibrows.com/world-map/, hvor slutforbrugeren kan undersøge, hvor de ønsker, at blive behandlet, og man kan undersøge hvorvidt, en behandler er certificeret eller ej.

Vores professionelle starterkit ser således ud:

HER KAN DU SE, HVAD DE FORSKELLIGE TITLER BETYDER:

PHIBROWS ARTIST:

En PhiBrows artist er en elev, der er blevet certificeret af Branko Babic Microblading Academy. Opnår man dette certifikat, har man bevist, at man mestrer den grundlæggende microblading teknik, og at man besidder den grundlæggende teoretiske viden.

PhiBrows artister er markeret på PhiBrows World Map med et hvidt PHI tegn.

ROYAL ARTIST:

En Royal artist er en certificeret, samt erfaren elev fra Branko Babic Microblading Academy. Certifikatet Royal artist sikrer en høj grad af tekniske færdigheder indenfor microblading, samt professionalisme. En Royal artist bruger udelukkende udstyr og pigmenter, der er godkendt af vores Academy). En Royal artist er et aktivt medlem af ”PMU & MICROBLADING forum”, og videregiver generøst og uselvisk råd, som hjælper dennes kollegaer med hensigten, at højne niveauet for hygiejne, kvalitet, og teknik i branchen. Alle Royal Artists skal godkendes af akademiets PhiMasters.

Royal Artists er markeret på PhiBrows World Map med gyldne PHI tegn med en krone over.

PHIMASTER:

Royal Artists kan blive belønnet med et særligt separat certifikat, som gør det muligt for denne, at repræsentere Microblading Academy i overensstemmelse med foreskrevne regler og bestemmelser. Med dette certifikat har artisten ret til, at anvende titlen PhiMaster. Der er ekstremt høje forventninger til PhiMasters faglige niveau – både teoretisk og teknisk. Det er udelukkende PhiMasters, der har tilladelse til, at undervise i PhiBrows materiale. Alle PhiBrows Masters er nøje udvalgt, baseret på deres artistiske evner, talent, og engagement. Det er altså ikke muligt, at ansøge om, at blive PhiMaster, eller at bestride titlen som Master.

PhiMasters er markeret på PhiBrows World Map med gyldne PHI tegn.

GRANDMASTER:

Den højeste status indenfor PhiAcademy.

Som Grandmaster skal du have:

 • Haft titlen som Master i min 1 år eller have min 100 certificerede elever.
 • Bidraget til faget med nye teknikker og mønstre.
 • Lavet selvstændigt uddannelsesmateriale.
 • Ens arbejde skal være internationalt anerkendt. 

Kun Grandmasters har tilladelse til, at udvikle eget materiale, undervise heri, og udnævne egne Masters. 

I PhiBrows er der pt 7 Grandmasters:

 • Branko Babic
 • Zlata Kicin
 • Vesna jugovic
 • Diana Hvas
 • Mensura Hodzic
 • Houng Phan
 • Thorsten Kreilling
 • Der er i alt ca 140 Masters i Phibrows og PhiContour.

PhiBrows Live Basiskursus

Inkluderer 2-dages Workshop, ½ års adgang til CraftMaster læringsapplikation, samt support, og et Premium Starterkit, som indeholder alt hvad du behøver (Der er til ca. 50 behandlinger). Dette anbefales, hvis man ikke er bekendt med branchen.

Du kan se vores Starterkit her: https://www.youtube.com/watch?v=r1Yl95y2UE0&feature=youtu.be

PhiBrows Online Basiskursus

Inkluderer ½ års adgang til CraftMaster læringsapplikation, samt support, og et Premium Starterkit , som indeholder alt hvad du behøver (Der er til ca. 50 behandlinger).

MERE INFORMATION:

For fyldestgørende information omkring vores kurser, kursuskalender, samt priser, er du meget velkommen til at kontakte os, enten pr. mail på: phibrowsdiana@gmail.com, eller telefonisk på: +45 42704546.