Ready Medical

favoritproduktet til alle invasive og ikke-invasive æstetike behandlinger.

 

ReadyMedical

baseret på den grundlæggende forskning fra nobelpristagere indenfor medicin

 

 Altid et skridt foran, og med det formål at tilbyde de mest innovative produkter  i æstetikkens verden, tilbyder vi nu ReadyMedical fra producenten Jet Tech Europe S.r.l.

 

ReadyMedical bruger kun de højeste kvalitets råvarer, disse behandles med de nyeste teknologier og steriliseres individuelt.

 

 

Hvad er ReadyMedical?

 

ReadyMedical er den første applikation baseret på steril hyaluron, der blandes med stærkt aktive ingredienser lige før brug.

 

Ud over vækstfaktorer (GF) til støtte for cellefornyelse bidrager sterilt perfluorodecalin (PFD) og sterilt Physalis angulata ekstrakt (PA) til accelereret sårheling.

 

• Anti-aging

 

• Lifting

 

• Beroligende for huden

 

• Øger effektiviteten af ​​f.eks laserbehandlinger, Jetpeel, Tixel, Mezotix, Dermatech.

 

• Acne

 

 

Anvendelse

 

ReadyMedical produkter er ikke udviklet til injektion, men til ekstern topisk applikation.

 

ReadyMedical Anti-Aging: HA + GF er en anti-aging applikation af hyaluron og vækstfaktorer, der som en topisk applikation giver en stærk hudfornyende og vævsforbedrende effekt.

 

Kombinationen af ​​de højaktive midler er egnet som en selvstændig, foryngende behandling og kan anvendes udover applikationer med apparative kosmetiske midler, såsom JetPeel, Micronedling eller ultralydsbehandling.

 

ReadyMedical Post-Treatment: HA + PFD + PA er et post-invasivt efterbehandlingsprodukt.

 

Det doseres med en sprøjteapplikator (ingen injektionsnål) og påføres ansigtet umiddelbart efter en laserbehandling, kemisk peeling eller dermabrasion for at fremskynde helingsprocessen og forbedre resultaterne af behandlingen.

 

Umiddelbart inden brug, er de sammenhørende ReadyMedical-sprøjter forbundet, og de aktive ingredienser blandes sammen ved at trykke flaskerne skiftevis i begge kamre.

 

Dernæst fyldes hele indholdet i et kammer og vedhæftet doseringsvedhæftning. Nu kan den færdige aktive ingrediens påføres huden præcist, i doser og uden kontakt med andet end din hud.

 

 

Du kan se hvordan applikationen foregår HER

 

ReadyMedical Anti-Aging

 
Medicinsk anti-aging.
-Steril hyaluronsyre (fraktioneret med ultralyd)
-Vækstfaktorer ved reduceret bakterielastning
-Forøger cellemetabolisme
-Understøtter cellefornyelse
-Forøger hudens elasticitet
-Forøger fugtbindende kapacitet

ReadyMedical Post-Treatment

 
Effektiv sårheling
100% sterilt
Hyaluronsyre (fraktioneret med ultralyd)
Perfluorodecalin (oxygenbærer, fremskynder sårheling)
Physalis angulata ekstrakt (har en immunmodulerende effekt)
Reducerer ardannelse
For rødme og betændelse
Efter æstetisk kirurgi
Anbefales også som en uafhængig anti-aging behandling

Steril, fraktioneret hyaluron

 

“ReadyMedical Hyaluronan er grundlaget for alle ReadyMedical-behandlinger: Det virker som bærer af stærkt aktive ingredienser og har stærke antiinflammatoriske egenskaber.

På ReadyMedical bruger vi kun høj kvalitet hyaluron i forskellige molekylære størrelser, ultralyd fraktioneret, steril og uden konserveringsmidler. De specifikke molekylstørrelser øger permeabiliteten af ​​huden til andre aktive stoffer.

Desuden har kliniske undersøgelser vist, at hyaluron med forskellige molekylmasser har en meget stærk antiinflammatorisk effekt og spiller en afgørende rolle i sårhelingsprocessen. Baseret på denne forskning er produktet ideelt til sår, irriteret hud og efter invasive behandlinger”

Behandlingen i korte træk