Ultraformer III

Den nyeste teknologi og den mest effektive ultralydsmakine på markedet, er uden tvivl ULTRAFORMER III.

ULTRAFORMER III er anerkendt og anvendt af de mest eksklusive klinikker verdenen over, og har placeret sig solidt i toppen over foretrukne ultralydsbehandlinger.

Den uovertrufne kvalitet og teknologi skaber de bedste resultater på markedet, samtidig er behandlingen sikker, ikke invasiv og har masser af klinisk dokumentation bag sig. ULTRAFORMER III, er perfekt til dig som ikke ønsker kirurgi, eller ikke er parat til de ricisi kirurgi indebærer. Af samme årsag er ULTRAFORMER III også ekstremt vellidt og anvendt i Hollywood, hvor et utal af celebrities får behandlingen, både på krop og ansigt.

Denne behandling kan med fordel kombineres med ONDA COOLWAVES, for helt enestående resultater, udover det sædvanlige.

VIRKEOMRÅDER:

– Løs og slap hud

– Aldringstegn

– Manglende hudelasticitet

– Body contouring

De fleste kan se resultater med det samme, og resultatet forsætter med at forbedre sig. Den optimale effekt ses efter 3-6 mdr.

HVORDAN VIRKER ULTRAFORMER III.

Ultraformer III anvender ultralyd, MMFU (Micro Macro Focused Ultrasound). MMFU micro og macro giver termisk effekt dybt i huden. Ved at anvende temperaturer på 65 ~ 75 ° celsius skaber man koagulation under huden, målet er at ramme de dybe lag af væv. I det behandlede område igangsættes samme proces som ved sårheling på huden, hvor immunsystemet aktiveres og genopbygger hudens collagen. Ultraformer kan både anvendes i ansigt og på krop.

ultraformer pic 1
ultraformer pic2
ultraformer pic 3

BEFORE AND AFTER

ultraformer pic4
ultraformer pic5
ultraformer pic6
ultraformer pic7
ultraformer pic8

ULTRAFORMER 3 ™

Clock
Varighed 25 min – 90 min


 

tag
Priser fra. 2500,-


 

building
Rødovre (Storkbh)


 

heart

Virkeområder

Opstrammende – Fine linjer og rynker – Pænere hudstruktur – V-Line contouring – Body Contouring – forbedring af hudelasticitet.

bed

Nedetid

INGEN, minimal hævelse og rødme kan opstå men forsvinder indenfor 48 timer.

syringe

Bedøvelse

Ikke nødvendig.

smiley

Forventing og Resultat:

Synligt resultat, allerede efter 1 behandling, endeligt resultat ses efter 3- 6 mdr.

calendar

Antal Behandlinger:

1.

contraindications

 Kontraindikationer:

Graviditet – Amning – Åbne sår i behandlingsområdet.Blødersygdomme – hudlidelser – behandling kan først udføres 6 mdr efter  pillekur mod Akne  – Infektion i huden, herpes – zovir pillekur bør påbegyndes ca 5 dage før behandling.