ULTRAFORMER III

 

ULTRAFORMER III Den nyeste teknologi og den mest effektive ultralydsmakine på markedet, er uden tvivl ULTRAFORMER III. Anerkendt og anvendt af de mest eksklusive klinikker verdenen over, har ULTRAFORMER III placeret sig solidt i toppen over foretrukne ultralydsbehandlinger.

 

Den uovertrufne kvalitet og teknologi, skaber de bedste resultater på markedet, samtidigt er behandlingen sikker, ikke invasiv, og har masser af klinisk dokumentation bag sig.

 

ULTRAFORMER III, er det tætteste du kommer på et ansigtsløft, og er perfekt til dig som ikke ønsker kirugi, eller ikke er parat til de ricisi kirugi indebærer.

 

Af samme årsag er ULTRAFORMER III også ekstremt vellidt i Hollywood, hvor et utal af celebrities får behandlingen. Behandlingen kaldes også “lunchtime facelift” fordi der ikke er nogen nedetid, og behandlingens varighed er ml 20-70 min, afhængigt af område.

 

VIRKEOMRÅDER:

 

-LØS & SLAP HUD

-LINJER & RYNKER

-ALDRINGSTEGN

-MANGLENDE HUDELASTICITET

-V-LINE CONTOURING

De fleste kan se resultater med det samme, resultatet forsætter med at forbedre sig, og den optimale effekt ses efter 3-6 mdr.

Hvordan virker ULTRAFORMER III?

Ultraformer III anvender ultralyd, MMFU (Micro Macro Focused Ultrasound).

 MMFU micro og macro giver termisk effekt dybt i huden. Ved at anvende temperaturer på 65 ~ 75 ° celsius skaber man koagulation under huden, målet er at ramme de dybe lag af væv. I det behandlede område igangsættes samme proces som ved sårheling på huden, hvor immunsystemet aktiveres og genopbygger hudens collagen. Ultraformer kan både anvendes i ansigt og på krop.

 

BEFORE AND AFTER

ULTRAFORMER 3 ™

Varighed 25 min – 90 min


 

Priser fra. 2500,-


 

Rødovre (Storkbh)


 

Virkeområder

Opstrammende,  Fine linjer og rynker – Pænere hudstruktur – V-Line contouring – Body Contouring – forbedring af hudelasticitet.

Nedetid

INGEN, Minimal hævelse og rødme kan opstå, men forsvinder indenfor 48 timer.

Bedøvelse

Ikke nødvendig

Forventing og Resultat: Synligt resultat, allerede efter 1 behandling, endeligt resultat ses efter 3- 6 mdr mdr

Antal Behandlinger: : 1

 Kontraindikationer: Graviditet – Amning – Åbne sår i behandlingsområdet.Blødersygdomme – hudlidelser – behandling kan først udføres 6 mdr efter Accutanekur  – Infektion i huden, herpes – zovir pillekur bør påbegyndes ca 5 dage før behandling.