ULTRAFORMER III

ULTRAFORMER III

Den nyeste teknologi og den mest effektive ultralydsmakine på markedet er uden tvivl ULTRAFORMER III. ULTRAFORMER III er både anerkendt og anvendt af de mest eksklusive klinikker verdenen over, og har placeret sig solidt i toppen over mest foretrukne ultralydsbehandlinger.

Den uovertrufne kvalitet og teknologi skaber de bedste resultater på markedet, samtidigt er behandlingen sikker, ikke invasiv, og har masser af klinisk dokumentation bag sig.

ULTRAFORMER III, er det tætteste du kommer på et ansigtsløft, og er perfekt til dig som ikke ønsker kirugi, eller ikke er parat til de ricisi kirugi indebærer.

Af samme årsag er ULTRAFORMER III også ekstremt vellidt i Hollywood, hvor et utal af kendisser sværger ved behandlingen. Behandlingen kaldes også “lunchtime facelift”, fordi der ikke er nogen nedetid og behandlingens varighed er ml. 20-70 min, afhængigt af det pågældende område.

VIRKEOMRÅDER:

– LØS & SLAP HUD
– LINJER & RYNKER
– ALDRINGSTEGN
– MANGLENDE HUDELASTICITET
– V-LINE CONTOURING

De fleste kan se resultater med det samme, resultatet forsætter med at forbedre sig, og den optimale effekt ses efter 3-6 mdr.

Hvordan virker ULTRAFORMER III?

ULTRAFORMER III anvender ultralyd, MMFU (Micro Macro Focused Ultrasound).

MMFU micro og macro giver termisk effekt dybt i huden. Ved at anvende temperaturer på 65 ~ 75 ° celcius skaber man koagulation under huden -målet er at ramme de dybe lag af væv.

I det behandlede område igangsættes samme proces, som ved sårheling på huden, hvor immunsystemet aktiveres og genopbygger hudens kollagen. ULTRAFORMER III kan både anvendes i ansigt og på krop.

 

device ultraformer
ultraformer

BEFORE AND AFTER

example 1
example 2
example 3
example 4
example 5

Behandlingen i korte træk

ULTRAFORMER 3 ™

clock
Varighed 25 min – 90 min


 

tag
Priser fra. 2500,-


 

building
Rødovre (Storkbh)


 

heart

Virkeområder

Opstrammende,  Fine linjer og rynker – Pænere hudstruktur – V-Line contouring – Body Contouring – forbedring af hudelasticitet.

bed

Nedetid

INGEN, Minimal hævelse og rødme kan opstå, men forsvinder indenfor 48 timer.

syringe

Bedøvelse

Ikke nødvendig.

smiley

Forventing og Resultat:

Synligt resultat, allerede efter 1 behandling, endeligt resultat ses efter 3- 6 mdr mdr.

calendar

Antal Behandlinger: :

1.

contraindications

 Kontraindikationer:

Graviditet – Amning – Åbne sår i behandlingsområdet.Blødersygdomme – hudlidelser – behandling kan først udføres 6 mdr efter pillekur mod Akne – Infektion i huden, herpes – zovir pillekur bør påbegyndes ca. 5 dage før behandling.