LUXUS OPSTRAMNINING

ULTRACEL

ULTRAcel er en revolutionerende behandling, som løfter og strammer huden uden kirurgi.  Ved hjælp af ultralyd og radiofrekvens fremmer ULTRAcel kollagenproduktionen i de dybere lag af huden, dette bevirker, at huden ser strammere ud og føles fastere.  Derudover har denne behandling har en udjævningseffekt, da det blødgør fine linjer og
rynker.
Da denne behandling ikke er kirurgisk, passer den ind i de flestes hverdag, og de fleste oplever lidt eller ingen nedetid, hvilket betyder at, du ikke behøver, at tage fri fra arbejde og du kan vende tilbage til din normale rutine, straks efter behandling. Ydermere er du ikke disponeret for de samme risici, som er forbundet med kirugi.

 

Behandlingen er et stort hit i England, hvor den kun tilbydes på de mest eksklusive klinikker.

Efter din behandling vil du se et øjeblikkeligt mini-lift, som vil fortsætte med at forbedre sig, i de kommende måneder.  Det optimale resultat ses 3 måneder efter behandling. Antallet af behandlinger, afhænger naturligvis af udgangspunktet, dvs hudens kvalitet, vi anbefaler altid en efterbehandling 1-3 mdr efter første behandling (der gives 25% rabat på denne behandling).

Vi har sammensat en række forskellige ULTRAcel-pakker.
Nedre ansigt og hals er det mest populære valg, da det hjælper med at definere kæbelinjen og løfte dobbelthagen.

Hvad er ULTRAcel?

 

ULTRAcel er en ikke-kirurgisk behandling til opstramning, udjævning, og løft af huden og
dybere væv, hvilket reducerer udseendet af aldring uden “nedetid” i modsætning til laser
eller kirurgisk ansigtsløftning.

Hvordan virker ULTRAcel?

 

Det kombinerer ultralyd (samme teknologi som Ultherapy) og radiofrekvens teknologi (samme teknologi som Thermage), alt sammen i en simpel procedure. Det er en meget målrettet behandling, så huden og dybere væv (SMAS) påvirkes. Kroppens naturlige helingsproces giver en ny, sund og strammere fremtoning af ansigt og hals.

Hvilke områder kan behandles med ULTRAcel?

 

Generel opstramning og løft af; bryn, ansigt, hals og kæbelinje.

Hvor og hvordan udføres ULTRAcel- behandling?

Enhedshovedet passeres over huden.
Du vil opleve en stikkende følelse efterfulgt af en følelse af varme.
Det er sandsynligt, at man vil lave flere pass til det planlagte behandlingsområde, hvis f.eks et område kræver mere “opmærksomhed” end resten af området.
Behandlingen tager normalt mellem 30-90 minutter, afhængigt af området.
ULTRAcel-behandlingen udføres i vores klinik i Storkbh, Rødovre.

Er ULTRAcel smertefuldt?

Behandlingsniveauet kan tilpasses til den enkeltes komfort. Hvis du er bekymret for ubehag eller føler dig nervøs for behandlingen, er du velkommen til en gratis konsultation.

Er ULTRAcel sikkert?

Ja, behandlingen er sikker, men den skal naturligvis udføres af uddannet personale, for at sikre, at forskellige områder behandles på de rigtige niveauer.

Hvad er bivirkningerne af ULTRAcel?

Du kan opleve en dyb, mild solbrændt fornemmelse i nogle dage efter behandlingen. Huden kan være rød i nogle få timer; dette forsvinder normalt indenfor 24 timer, dette er et normalt tegn på, at huden heler. Hævelse er minimal især under øjnene (hvis behandlet) og aftager 1-2 dage efter behandlingen. Nogle gange kan der forekomme små blå mærker.

Kan Ultracel kombineres med andre behandlinger?

JA- vi anbefaler Intracel, du kan læse mere om Intracel her

Hvad er forskellen på ULTRAcel, Ultraformer III og Ultherapy?

Da både Ultherapy og Ultracel er baseret på ultralyd, får vi ofte spørgsmålet, hvad forskellen egentlig er på disse to behandlinger.  Begge behandlinger bliver brugt til, at opstramme, og reducere fine linjer og rynker, ved hjælp af ultralydsbølger, i en målrettet dybde, dette opstrammer vævet, således at det skaber en lifting effekt.

Ultraformer III og Ultracel er nøjagtig den samme behandling, dog er der flere Cartridges til Ultherapy, hvilket betyder en mere målrettet og effektiv behandling.

Ydermere tilføjer ULTRAcel-behandlingen et andet trin.  Før eller efter anvendelsen af ultralydshovedet, vil din behandler bruge et grid-radiofrekvenshoved.  Som i den populære foryngelsesbehandling Thermage leverer radiofrekvensen varmeenergi ind i huden for at stramme hudstrukturen og fremme produktion og opbygning af kollagen. Dette betyder for dig, en smidig, opstrammet hud.

Dette betyder også, at du rent faktisk får 2 i een behandling.

En anden mere subtil forskel mellem Ultherapy og ULTRAcel er, at ultralydpulserne er adskilt yderligere fra hinanden med ULTRAcel, dette gør behandlingen mere behagelig for dig.

Behandlingen i korte træk