THERMO CLEAR

ThermoClear behandlinger er hurtige og effektive. 

Behandling af ødelagte kapillærer og kirsebærsknopper (senile angiomer) kan forsvinde øjeblikkeligt, og hyperpigmenterede områder, såsom lever eller “alderspletter”, tager kun et par sekunder at fjerne. Cystisk akne eller comedoner kan lettes med det samme, hvilket giver en forbedret helingstid.  

Med kun lidt ubehag og kort helingstid, fra fire til fem dage til et par uger for større hud uregelmæssigheder, er denne behandling det foretrukne alternativ til laserbehandling.

Behandlingerne foregår i 15 minutters sessioner. Der kan nåes mange læsioner på 15 min, og det er typisk den tidsramme man ville vælge hvis ansigtet skal behandles. Såfremt både decollete og ansigt skal behandles, ville man skulle vælge 30 min.

FORDELE VED AT BRUGE THERMOCLEAR

Der er mange fordele ved at bruge ThermoClear-systemet.  

Den primære er, at det KUN behandler det øverste lag af huden (epidermis) og dermed efterlader de nedre lag (dermis) upåvirket. Maskiner der bruger pulserende lysbehandlinger (IPL / laser), penetrerer normalt overhuden og hudens hudlag. Dette kan forårsage midlertidig eller permanent skade på din hud.

HVOR MANGE BEHANDLINGER?

For mange klienter er een ThermoClear-session alt hvad det kræver!  

Før den indledende behandling vil din behandler kontrollere og skønne, om en 15 minutters session er tilstrækkelig. Til tider kan der være behov for 2 sessioner, for at opnå det ønskede resultat.

GØR DET ONDT?

En lille nål bruges til at berøre huden, som fordamper og tørrer det berørte område, hvilket skaber meget små skorper, der heles og flager af på 3 til 15 dage. Klienter beskriver deres smerte niveau som 1-3 på en skala fra 1-10, sonden gennemborer aldrig huden. 

Der er altså minimalt ubehag – et kort stik, der kun varer et par sekunder, når hver læsion fordampes.

 

ER DET SIKKERT?
Ja. ThermoClear er en ikke-invasiv overfladebehandling med minimalt traume på huden.

 

HVAD KAN JEG FORVENTE EFTER BEHANDLINING?

 Du kan opleve lidt mild irritation, rødme og skorpe på de behandlede områder. Mens huden heles, skal Make up undgåes, da det kan give infektion i det behandlede område, man kan evt. anvende BB creme fra Germaine De Capuccini, som ligeledes kan anvendes efter Microneedling, til at dække og kamuflere eventuelle midlertidige ujævnheder. Du skal undgå direkte sollys umiddelbart efter behandlingen men du kan genoptage normale aktiviteter med det samme.

 

THERMOCLEAR vs. LIGNENDE BEHANDLINGER.
Maskiner med høj og lav radiofrekvens er ekstremt ens, dog er ThermoClear i stand til at levere både lav og høj RF. Lav RF er designet til at behandle epidermale uregelmæssigheder såsom udvidede kapillærer, ujævnheder i huden (såsom milia, & kirsebærknopper), lever/alders pletter på ALLE hudtyper.

 

Også ældre klienter med tyndere hud og højere Fitzpatrick hudtyper (IV – VI), vil kunne blive behandlet uden risiko for hypo / hyper-pigmentering. Høj RF giver behandleren mulighed for at behandle bl.a. skintags.

 

Derudover bruger ThermoClear digital teknologi, mens de fleste andre RF-enheder bruger ældre, analog teknologi. Disse egenskaber kombineret med et solidt og vandtæt design, der beskytter den indre funktion mod snavs, olie og vand, gør at ThermoClear overhaler lignende maskiner på markedet.

 

Hvad vi kan behandle

Behandlingen i korte træk

THERMO CLEAR

Clock
Varighed 15 min – 30 min


 

Tag
Priser fra. 795,-


 

Building
Rødovre (Storkbh)


 

Heart

Virkeområder

Karsprængninger – Kirsebærknopper – Kolesterol ophobninger – Skintags – Alderspletter- Milia m.m.

Bed

Nedetid

Rødme og minimal hævelse kan forekomme i ca. 2 dage efter behandlingen.

Syringe

Bedøvelse

Der påføres ingen bedøvelse under behandlingen.

Smiley

Forventing og Resultat:  

Mere ensartet hud.

Calendar

Antal Behandlinger:

Vi anbefaler 1-2 behandlinger. 

.

Not allowed

 Kontraindikationer:

Hudlidelser – pillekur mod Akne kur – tendens til keloid ar. Klinikken skal informeres om evt. brug af medicin, således der er mulighed for, at tjekke om dette er i overensstemmelse med, at få denne behandling.