LUXUS NEEDLING

Intracel

Kosmetisk medicin har set en række rigtig spændende udviklinger i de seneste år. Et af de mest spændende opfindelser som branchen har set i de senere år er ULTRAcel, som også har integreret INTRAcel.

Vi søgte efter noget, der virkelig ville gøre en forskel for vores klinik, noget nyt, spændende og effektivt at tilbyde vore kunder.
INTRAcel er en unik teknik ved brug af Fraktionel Radiofrekvens Microneedling, der leverer energi til den dybe dermis ved penetrering af specielt designede isolerede mikronåle, uden ødelæggelse af epidermis.

 

Virkeområder:

-Rynker
-Løft
-Optramning
-Store porer
-Acne
-Ar

Hvordan virker ikke-kirurgisk ansigtsløftning (Intracel®)?

 

 

Collagen, proteinet, der udgør den vigtigste strukturelle komponent i dermis, er afgørende for hudstyrke og elasticitet.

Gennem selektiv opvarmning i den dybe dermis med Fraktional Radiofrekvens Microneedling, opstrammes og forkortes collagen fibrene og igangsætter rekonstruktion af nyt collagen ved stimulering af fibroblaster. Da der leveres energi dybt ind i dermis uden at opvarme epidermis, kan større energimængder leveres målrettet ved penetrering med mikronålene, dette betvirker, at man undgår skader, f.eks forbrænding eller hyperpigmentering på epidermis.

INTRAcel er forskellig fra laser, da elektroenergi omdannes til termisk energi. INTRAcel nåle er isoleret, med undtagelse af de sidste 0,3 mm ved enden af nålen, hvor radiofrekvensenergien udledes fra. Intracel har derfor også en gavnlig affekt på Acne, da varmen igangsætter en fysisk proces, som ødelægger årsagerne til acne, acnebakterier og talgkirtler.

Du kan læse det kliniske studie af Intracel her

Intracel kan naturligvis kombineres med bla ULTRACEL, du kan booke en tid til konsultation, således vi kan skræddersy et forløb tilpasset dig og dine ønsker.

 

Behandlingen i korte træk